Jul 1, 2015, 8:45 PM

Ела! 

  Poetry » Love
503 0 0

Ти - невинна, чиста, свята -

на мен мечтата -

на лятото съня -

ела преди залеза на деня.

Че животът е един -

нощта иде и аз ще съм самин.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??