Ела и ме спаси от тази болка!
Ела и ме спаси от самотата!
Ти си този, който може да ме спаси.
Ти, единствен ти!
Знаеш това, нали?
Моля те, заради това, което бяхме,
ела и ме спаси...
Ти си моето спасение!
Но защо не идваш? Защо?
Заради нея... Какво ти е дала тя,
с какво е заслужила любовта ти?
Остави ме тук, сама, обзета от самота!
Остави ме сама, без капка съжаление!
Отиде с нея! Колко тъжна съм,
само студеният вятър е до мен сега!
Върни се...
© Наталия Благоева All rights reserved.