Feb 23, 2013, 10:28 AM  

Ела, Любов! 

  Poetry » Other
509 0 0

Ела, Любов, за тебе толкова много се борих

и колко злини и неправди заради тебе сторих.

Ела, Любов,  на твоите крила качи ме,

ела и със твойта нежност и красота дари ме.

 

Ела, защото без теб душата ми е изгубена,

ела, защото без теб съм унищожена - напълно погубена.

Ела, светиньо, и да вярвам в Бог ме научи,

ела, покажи ми света - отвори мойте очи.

 

Отвори очите ми за невижданите светове,

за да видя магията крепяла ни от векове.

Ела, Любов, защото ти от Бога си създадена

и да спасяваш човешките души си отдадена.

 

Ела и дай ми от твойте шепи да отпия,

за да бъда силна и пред другите да те разкрия...

Защото сега наистина те намирам - Любов,

и съм готова да те споделя със всеки, който за теб е готов!

© Зори Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??