Aug 5, 2007, 8:59 PM

Ела, Музо! 

  Poetry
418 0 5
Опитвам се да пиша,
но не мога.
Драскам след всеки ред
и следващ стих.
Опитвам се да открия
своя муза.
Ела при мен, стопли ме
и ме вдъхнови.
Имам нужда да пиша.
Да живея.
Да почувствам любовта.
Ела, Музо!
И влей се в мене.
Нека станем едно цяло -
ти и аз.

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??