Къде си ти сега,
когато аз те чакам?
Потънала в тъга
и мрачна самота.
Незнаен, тъй далечен
и недостижим.
В мисълта за теб
минава моят ден.
Ела при мене ти,
огрей ме с твойта топлина.
Дари ме със любов
и нежност свята.
Преобърни нощта във ден,
стопи леда във мен.
Бъди ти мое лято!
© Нели Мирчова All rights reserved.