Ти всяка вечер си при нея -
да се опълчиш не умееш.
В очите гледаш я, хем знаеш,
че погледът ù е омаен.
Живота си така рискуваш,
при "вещицата" да домуваш!
Приятелю с съдба горчива,
да страдаш тъй не ти отива!
Щом личност си така "хазартна",
ела с нас да поиграем карти!
© Галина Белинска All rights reserved.