Ела, стопли се, риск -
до огъня на спомена.
Обувките-мечти
свали и изсуши.
Калпакът-страх хвърли
и съблечи умората,
и на трапезата на вярата
до свободата ти седни...
Гушни я и не бягай
от нейните целувки.
Попейте, потанцувайте
и пийте до зори.
Когато свърши виното
на разума - сбогувай се.
И с нови сили
по пътечката на чувствата тръгни!!!
© Веселка Стойнева All rights reserved.
Дерзай!