Nov 9, 2010, 12:38 PM

Емоция 

  Poetry » Phylosophy
508 0 1

Емоция

 

Емоцията ме завладява

и покорява,

тя е моята най-вярна спътница,

тя за мен е безценна закрилница,

без емоция не се живее в този така объркан свят,

но на преживявания богат!

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??