Jan 8, 2019, 8:27 PM

Ентропия 

  Poetry
472 1 0

 

 

Разбъркани частици, въртящи се в пространството,

търсят изход от този въртеж,

Блъскат се и се мъчат да минат през процепа тесен, но оттам може да минат само една по една, никога заедно

 

Невидима ръка започва да ги подрежда в колона една зад една,

измина един свят време преди първата да премине през тесния процеп,

и в тази секунда хаосът се подреди в ред.

© Илияна Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??