Епитафия
Дъждът потропва по ковчега
във такт със реквиема тих,
погребва без сълзи поета
последния си славен стих.
Спомина си копнежа детски,
умря младежката любов,
угасна пламъка в очите,
заспа вовеки той веков.
© Момчето отАндалусия All rights reserved.