Dec 22, 2007, 6:32 PM

Еротична молитва 

  Poetry » Love
1267 0 4

Говори ми за сърцето си -
как отмерва липсата моя,
как молиш небето си
да ти върне покоя.

 

Докосни ме отново -
там, където плаче нощта,
попиляна от изгрев сурово
и съблича я нежно денят.

 

Поискай ме, когато
съм несигурно заспала,
с дъха си подари ми лято -
нищо, че съм се предала.

 

После ме гали и усмихни ме,
разгадай ме пак,
наивност тиха поднеси ми
и нежност на хлапак.

 

В лудост ярка ме целувай,
както можеш само ти;
от слънцето ме поревнувай
и в топлината ми поспри.

 

Събуди ме, когато пожелаеш,
с ръце ми подскажи,
че всъщност да мечтаеш
е просто да вали.

 

После говори ми затова
как безумно си готов
на молитви без слова...
Говори ми за Любов.

© Искам All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??