Идващото време ще е дъждовно,
носталгично, нежно, любовно,
и всяка капка ще е гореща,
като целувка при първа среща...
След това слънцето ще напече
до степен, всеки да се съблече,
а от тук нататък на кой му пука за времето,
в заключение да си кажа мнението...
06.10.2018.
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.
И обичам да съм такъв!