Ела при мен!
Докосвай ме. Желай ме!
Кажи ми колко важна съм за теб сега,
ела, ела при мен
и страстно обладай ме!
Да се превърнем в двете сенки на нощта...
И нежно ме рисувай с устни,
тялото ми опознавай бавно ти
и няма нищо, че това е грешка -
все пак грешен е света, нали?
© Яна Келорска All rights reserved.
Поздрав и усмивка.