Еротично за Истината
„Голотата е най-хубавото украшение
за Истината” – Томас Фулър
Обичам те голичка, малка лудетина,
макар че ще кажат, перверзник съм бил!
В приюта душевен – полусъборетина,
постелите мръсни за теб съм сменил...
Недей да прикриваш свенливо гърдите си,
за теб голотата е царствен халат!
Нашарих я плетката сива на дните си,
откакто нахълта със взлом в моя свят!...
Ах, как ме побърква снагата ти девствена –
оплюта без жал като лека жена!...
Танцувай, Нахалнице!... Дръзко-божествена!...
Бездомнице моя!... Светулка в нощта...
От утре, обаче, недей ме задява,
със тебе рискувам масивен инфаркт!
Голотата ти вече не ме съблазнява.
В дома на Лъжата съм канен за бард!...
п.п. С това стихотворение слагам точка
на посещенията си в "Откровения"!
Засега...
Докато наистина не станем едно
голямо Семейство, без разделяне
на "ваши" и "наши"...!
Тогава, когато правилата ще бъдат
еднакви за всички!
Бъдете здрави и успех!!!
© АГОП КАСПАРЯН All rights reserved.