Mar 14, 2017, 8:49 PM

Есен 

  Poetry » Landscape
348 1 0

Пристигаш бавно на талази

с четката си само шариш

в кафяво, жълто и червено

оставяш диря сред зелено.

 

Донасяш капките дъждовни

пристига и мъгла след тях

намяташ шарената черга

посипваш морните листа.

 

Набръчкваш пак небето бавно

отново носиш ти скръбта.

Капчука трака и не спира

разказва той за есента!

© Анелия Станева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??