На шега препускам в шарената есен,
крила не са ми нужни да летя,
една надежда, стига ми и песен,
покрита с есенни листа.
Моят диригент ще бъде вятъра,
силата му - свобода!
Не са ми нужни цветовете ви,
куплета е в нюансите на есента!!!
© Нони All rights reserved.