Есен е... Сезона на сълзите,
на влага, шума и тъга.
Сезон красив във планината.
Сезон самотен в моята душа.
Сезон изпълнен с тъмни дълги нощи
на мисли, спомени, мечти...
Едно забравено ухание
за празник и за веселба.
Есен е... Сезона на сълзите.
© Ангел All rights reserved.