Есенно, щастливо
в твоя поглед благ,
нежен си, преливаш,
о, кажи го пак,
думите не стигат,
искам тишина,
миг платната вдига
чак до вечността.
© Милена Френкева All rights reserved.
The work is a contestant:
Есента - сезон на равносметка, сезон на мъдрост, сезон на тъжна красота »