Есен тъжни мисли ми навява,
но споменът за теб остава.
Мечтая за добро и красота,
към теб нека волно полетя!
Но страданието мъчи мен,
стига мрак, нека бъде ден!
Но нивга веч да те видя няма,
душата ми самотна си остана!
© Георги All rights reserved.