Огърличи ята
изнизват
от шията на Есента
жълтица Време...
Кесията на Лятото
отъняла
от Изгубена Любов
подрънква тъжно...
Ветровете
с перца закичват
пъстри
вихрополи шапки...
Обречени
на Пролетта Криле
изгарящо
се любят с Хоризонта...
Изневеряват
в Есенния залез
върху легло от спомени
като за последно...
© Михаил Цветански All rights reserved.
на Пролетта Криле
изгарящо
се любят с Хоризонта...
Изневеряват
в Есенния залез
върху легло от спомени
като за последно''
Остави ме без дъх...и без думи...Бъди,Оги,Бъди и не спирай!!!