Feb 9, 2007, 6:08 PM

ЕСЕННА МОЛИТВА 

  Poetry
771 0 2
ЕСЕННА МОЛИТВА

Къде е чери-найт !?
пред слънцето подгизнало от спомени
луната спинка зимен сън
забравила за лятото,
тогава и на есента уханието,
22 мига от есента,
завинаги останали там някъде,
около ствола на една Ела,
о не, о не, на кестен ми прилича
със падащи листа и кестенчета дребни,
на бирата в пяната,
опитват да скочат
с премрежен поглед,
леко там смутен
тъй хубав,
слънчев беше онзи ден.

© Бисер Дръпничорапчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • На този ден срещнах една жена ...
    не ми се обяснява, който знае, ще го разбере
    ...и не съм кокошка )))))))))))
  • ако не се опитваш постоянно да ръсиш тъпизми и си мислиш че така си оригинален може и да измътиш нещо свястно
Random works
: ??:??