Ще бъде ли отново тази есен
обилна на узрели плодове
и с ветрове, изплитащи десени
от несравнимо топли цветове?
Ще имам ли отново синевата,
огледана дълбоко в моя ден?
Ще ми ухаят ли ръцете на приятел,
положил в тях мига си уморен?
Ще дойде ли и есенна надежда
в желанията, в тихия рефрен?
Ще мога ли отново да посрещна
това, което Бог пося у мен?!
© Руми Бакърджиева All rights reserved.
радвам се, да те видя тук отново..