Sep 13, 2014, 10:51 PM

Есенно време. 

  Poetry » Landscape
517 0 0

 

Леко пристъпвам напред,

бавно ходя на пръсти...

Стъпвайки леко върху тънкия лед,

наоколо всичко шепти...

 

Отново пристъпвам напред

отново бавно ходя на пръсти...

Танцувайки плавно върху тънкия лед,

въздуха около мене... трепти... и трепти

 

И донесе дъжда върху мене...

 (сякаш съм някое непокълнало семе)

Попаднах в някакъв транс,

радостна, продължих моя си танц!

 

...

 

Като есенно цвете, преди да умре,

всеки трябва да се научи как да се смее и как да живее...

Само с любов... тя (или той) ще съумее

даже времето самотно да спре!

 

 

В есенно време

леко пристъпи напред -

(наоколо всичко немее...)


Стъпи здраво върху тънкия лед

и заслушай вятъра и въздуха около тебе!

 

В есенно време...

 

 

 

© Кейтлин А. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??