Есента се гòтви за сбогỳвка
и очѝ към зимата отправя!
И навред целувка след целувка
звънко да раздава - не престава!
Повъзд`ъхва есента тъжовно,
урожàйнопѝщно наспорѝла...
Èсенко, при тебе е върховно! -
Златоцвèтът ти сърца окрѝля!
© Стоян Минев All rights reserved.