Морето синьо. Ведър плаж
пясък жълт, сякаш е от злато
вълните плискат но скала с кураж
тихичко шептят: "Горещо лято"
Чадър със шезлонг. Монокини.
Стъпките по пясъка горят
мъжки погледи към мамещи бикини
брачните окови едва държат.
Слънцето отгоре се усмихва
чернеят легнали тела
крясъкът на чайка изведнъж притихва
чете на стъпките писмата по брега.
Август, 2017
Варна, Гавраил
© Гавраил Йосифов All rights reserved.