May 16, 2007, 2:54 PM

Ето днес видях те 

  Poetry
1106 0 2
 

Ето днес видях те.

Ти беше както винаги красива,

а нещо в мене пак умря.

И макар че всяка среща с теб ме наранява,

ако ти кажа, че това е края, знай, че е лъжа...

Нямам сили за това.

По-добре убий ме, щом веднъж рани ме

и, моля те, не ме поглеждай, щом минаваш покрай мен,

аз съм само един луд, който за тебе страда,

а всички казват ми да спра, но не мога аз.

Ти сърцето ми открадна и не искаш да го върнеш,

а то ми трябва, за да бъда жив отново.

© Павел Пеев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • и аз съм съгласен с писателче и му благодаря че си е направил труда да даде някаква оценка но все пак аз не съм писател
  • съгласна съм с писателче
Random works
: ??:??