Jan 20, 2009, 11:22 AM

Еволюция на чувствата 

  Poetry » Other
673 0 4
Във празната черупка на страстта
беззъбо се развива морализмът
и всеки миг, щом пръсне над света
стерилна доброта, като къртица
отваря паст, поглъщайки пръстта,
във тъмния търбух, изплюва хумус
и ти объркан виждаш изведнъж,
че смисълът изчезнал е от думите.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??