Евтини дрехи, евтини хора,
стоки – сираци на всеки пазар.
Евтини думи пълни с умора,
змийска отрова – безупречен цяр.
Евтини мисли, погледи също,
смях ироничен, подъл и с яд.
Блянове евтини нас ни поглъщат
във безгранично некачествен свят!
© Данаил Таков All rights reserved.