Наш`та Ани е ездачка,
има тя хвъркато пони.
Няма никаква закачка,
язди, храни го с бонбони.
Лесно стига небесата,
пухкав облак за почивка.
Ако иска - и в гората
броди. Бре, каква щастливка!
Вечер кончето самичко
спи пред детското легло.
Без шега, дете добричко,
туй е пони от дърво!
© Мария All rights reserved.