Jun 18, 2011, 12:29 AM

Езеро 

  Poetry » Landscape
573 0 4

Езеро

 

Езерото е вдъхновяващо съзерцание,

опияняващо  мигновение,

следвам неговото течение,

то ме покорява със своето трептение!

 

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??