Празна стая.
Тих сумрак
Пепел от загаснала цигара.
Лампа.
Дъжд.
Улук.
Маяк.
Силует на пейка стара.
Дишане.
Отминал свят.
Жестове така различни.
Стъпки по паважа.
Град.
И усмивки нетипични.
© Анелия Тушкова All rights reserved.
Спомен тих.
Две дечица си играят.
Допир.
Смут.
Мечта.
и стих.
След началото е краят.
Виновна си, виж какво направи с мен, .
Поздрави! Успех!