Една надежда
в очите погледнах,
една надежда
ме изравя от гроба, в който сама легнах...
Една надежда
се опитва да ми зашие крила,
една надежда,
мойта синя луна...
Една надежда
ми хвърля въже в пропастта...
Една надежда,
топла, бяла и нежна...
Тя идва пътя да ми покаже,
тя иска нещо да ми каже...
Една надежда,
топла, бяла и нежна...
Тя дойде да ми подаде ръка,
тя ми каза, че не съм сама...
Една надежда,
топла, бяла и нежна...
Една надежда
идва да ме прегърне...
Една надежда,
идва живота да ми върне...
Една надежда,
топла, бяла и нежна...
© Сара All rights reserved.