Първа бе ЖозефА,
медицинска сестра,
тя лекува ме дълго и бавно,
после беше Софи,
помня тези игли,
но процеса завърши безславно.
След това Маргьорит,
чай, отвари и скрит,
във полите и дълго бълнувах,
после беше Мари,
Боже, тези очи,
и сега и сега ме лекуват!
Що да сторя, не знам
и облива ме срам,
как да кажа така във очите
моя клета, шерис,
имам малък сюрприз,
и лекувам го с болка нескрита.
Тя ще каже - Върви,
в Тилилейски гори!!! -
хилядИ дяволИ да лекуват!
Аз намерих трипЕр,
при виконт Хавиер
по-престижен е тъй ми се струва!
И тогава в дуел
със виконт Хавиер,
ще загина достойно и честно,
туй единствено май
ще е гордият край
на проклятие долно и грешно!
© Лулу All rights reserved.