***
Остани си там където
мислеше си че цъфтиш
Запази си и сърцето му
Да Можеш да го задържиш
Разкритията знам болка причиняват
Фалшът и прикритата лъжа
И до последна кръв да се сражаваш
Тръните изместват любовта
Отстрани знам всичко розовееше
Романтично даже го видя
Заслепена и в илюзии тънеше
Днес си в дъното на пропастта
Днес плащаш скъпо за измяната
Откриваш истини боли
Със кръв се бори за „короната"
Която се оказа със бодли...
Щастието било е адаптирано
За кратък времеви престой
Захранвано подклаждано от тайната
Свалена маска на фалшив герой
© Весела Маркова All rights reserved.