Дали целувката ще бъде „Невъзможна”,
каквато е между Фантагиро и Тарабас?
Дали когато устните до моите докоснеш,
ще се превърнеш в звяр?
Дали ще се наложи във вериги да те оковавам,
за да усетиш моя плам?
Дали ще трябва магии черни да развалям,
за да избухне в нас пожар?
Дали когато във очите ти погледна,
звяра в теб ще укротя?
Дали с целувките си ще успея
любовта отново в теб да съживя?
© Антония All rights reserved.