На фантазиите отдавам се безсрамно
(като проститутка на клиент),
и ставам силна,
дива,
страстна,
щом те се слеят с мен...
И прииждат, сякаш на талази,
за да ме облеят с мека топлина,
за да мога просто,
просто
да забравя...
... на фантазиите отдавам се!
Сама.
© Бина Влади All rights reserved.
А на сериозно -сериозен автор си!!!