Искаш ли ме? Отведи ме.
Преведи ме през пътеки стръмни,
през море дълбоко ме води.
В твоя свят ме отведи.
Сладкопойни птици да летят,
а потоците отдолу нека си шумят.
Нека всичко е магия!
Феи във блестящи дрехи да прелитат,
а магьосници доброто да зачитат.
Да няма зло, а само обич.
Заведи ме до звезди сияйни,
на вълните да поспим.
Облаците да ни носят,
вятър нежен да развява всичките мечти.
Хайде, отведи ме! Нека е магия...
ζ
© Михаела Димитрова All rights reserved.
Поздрав!