Фатално изгряваш, фатално угасваш
с фатални надежди, с фатални мечти.
Фатално опитваш се днес да задраскаш
съдбата, която фатално боли.
Фатално замираш и тръгваш фатално,
фаталната чаша изпиваш докрай.
Живял си фатално, но не театрално
ще спреш пред фаталния Рай.
© Геновева Христова All rights reserved.
само малко взе да ми фъфли фантазията
от много фатални ф-та