1. Първият път, когато те погледнах,
ръце към тебе аз протегнах!
Казах си, това си ти,
момчето на моите мечти!
2. С теб е толкова забавно
като в сън, сякаш идеално!
Красиво като слънчев ден,
целия с усмивки озарен!
3. И все по-силно влюбвам се, това е,
че любовта във въздуха витае!
Но питам се дали и ти
споделяш моите мечти?!
4. И тъй минават дните, сякаш че летя,
живея и се радвам, и по тебе се топя!
Фатално влюбих се, това е ясно,
че за друг в сърцето ми е тясно!
© Мариета Байкушева All rights reserved.