Момиче седи само в нощта В нея озари се луната,
и навсякъде цари тъга, блесна,
тишина, грейна
самота. отново замечтана...
Отрони се една сълза, Но пукна се зората,
полетя изгубиха се луната,
и падна сълзата
върху коравата земя. и тишината...
© Ели All rights reserved.