Sep 23, 2008, 9:15 PM

* * * 

  Poetry
851 0 3

Малко по малко останахме голи мъже и жени...
и си омръзнахме.
Малко по малко шкартирахме всичко
и станахме сиви окастрени стволове.
Сивото е цветът на бурята!?
Малко по-малко обичаме и се борим.
Малко по малко живеем...
после умираме.

© Дух на лютеницата All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??