Понеделнично...
Като контролно без лист от началото на тетрадката.
Като несресана съученичка след буйна неделна вечер.
Леко учебно, леко домашно-битово.
Чустваш се като удома си.
Весело като ранна пролет
и дъждовно като в театъра "когато гръм удари".
На езика ми лежи фразата
"училище без насилие"
На вратата му пишеше - "насилниците са почивен ден"
© Димитър Михов All rights reserved.