Татенце, исках нещо да ти кажа
и не с думи, а с дела да го покажа,
но как? Късно е вече
да страдам за теб, Господ ме обрече.
Аз исках да ти кажа колко те обичам,
но не мога, разбери,
от сълзите по тебе започнах и да сричам!!!
© Илия Левков All rights reserved.