И ще дойде денят
по-хубав от нощта,
нови надежди
със себе си ще донесе,
но спомените в мен
не ще заличи!
Кожата ми тайно
ще настръхва
при мисълта за ласките ти снощни!
А звездите -
издайниците малки,
с мене скришом ще бленуват!
И след милиони дни
този спомен в мен ще гори!
Сърцето нежно ще крещи -
всичко мое все още ти принадлежи!
© ВБТ All rights reserved.
Поздрави!!!