ФЕМИНИСТ !
Хубост небрежна, глава безметежна,
носят гъвкави, гладки, млади крака,
към опит и старост, глава белоснежна,
увиснала, тлъста, разплута снага.
Мъжки закон, за защита, подслон,
над крехката младост спуска своята бурка.
Полов нагон на възбуден неврон,
с клетка златна загражда малката булка.
А клетката златна е свят шарен, огромен -
пълен с възможности, волност, мечти,
свободата сънувана за оргазъм престорен,
покупко-продажба на мъртви души.
© Александър Митков All rights reserved.