Желая ти само любов
и миг тъга не преживявай.
Щом за мен не бе готов,
на друга обич сега се наслаждавай.
Пази я, грижи се и почитай,
както заслужава всяка жена.
Безумно силно я обичай,
както мен не можа...
Прегръщай я силно,
жадно от устните пий,
дръж се по-мило
и нищо от нея не крий.
Нека ръката ти тежка тя не усеща -
показвай й само добрата страна,
нека никога не губи надежда
и не плаче стаена в мрака сама.
Бъдете щастливи навеки...
....И моля те, без изневери!
Само нея обичай дордето
не станат косите ви бели.
Август
2022
© Natalie All rights reserved.