Mar 29, 2008, 9:12 AM

Филми 

  Poetry » Civilian
577 0 10
Суматоха. Стерео плюс долби.
Джон Траволта, а до него - Брус!
Някъде в Чикагските подмоли
дъвчат реплики с противен вкус.

Покрай тях подскачат (КО) тарани
с голи пъпчета и остра гръд.
Сутрин:
          мятат бомби по дюкяни!
Вечер:
          обладават крехка плът!

Седем-осем часа по на изток
към небето се прокрадва дим.
Плаче автомат. Съвсем наистина.
И Кyстурица замисля филм.

© Красимир Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??