Чета и чудя се на някои поети
с дълбоки философии заети.
Докато ги разбереш
можеш да умреш.
или
Щом като ги разбереш
иде ти да си умреш.
или
Ха, дано ги разбереш
преди да умреш.
или
Дали ще ги разбереш
или от смях ще умреш.
или
................
© Лидия Кърклисийска All rights reserved.
дори над книга да умреш,
туй поетичен философ
едва ли ще го разбереш.