Флирт
Момиче за всички,
но не и за мен.
Играеш игричка.
Аз съм студен.
Принцеса от бала
със скъп макияж.
Пиеш на халост.
Търсиш си страж.
Жена от списание
в мъжки мечти.
Гони те, мания,
флирт да въртиш.
Любов не остана
за мен и за теб.
Сърцата отрано
пулсират във лед.
© Венцислав All rights reserved.