С трепет стъпвам
по твоя пясък златен,
за мене сякаш е
от твоите недра изпратен.
И всеки път потръпвам
от топлата ти пяна,
от флирта с теб, море,
аз чувствам се пияна.
Само ти, море,
мен така прегръщаш
и в твоя пленница
всяко лято ме превръщаш.
© Райна Маргина All rights reserved.